TÖRÖLKÖZŐNAGYKER.HU
×
 x 

A kosár üres
Kosár - A kosár üres

100% elégedettség garancia

Pure Textil Program

Garantáljuk hogy Ön, és vendégei 100%-ig elégedettek lesznek termékeinkkel

A honlapon forgalmazott termékeinket magas igények szerint állítjuk össze, hogy kifogástalan minőségű és igényes designnal rendelkező termékek kerülhessenek a vásárlóinkhoz.

Pure Textile Program

Célunk, hogy segítsük vásárlóinkat és üzleti ügyfeleinket a megfelelő szállodai textilek kiválasztásában.

Életünk egyharmadát alvással töltjük, így különösen fontos, hogy milyen termékekkel vesszük körbe magunkat. A megfelelő termékek kiválasztásával sokat javíthatunk életminőségünkön és egészségünkön egyaránt. Az árukészletünk kiválasztása során szem előtt tartjuk azt is, hogy termékeink megfeleljenek a hétköznapi trendeknek, stílusosak és kényelmesek legyenek.

Hiszünk benne, hogy a kiváló termékek megérik a pénzünket és az időt, amit rászánunk a kiválasztásukra. Éppen ezért kizárólag kifogástalan minőségben értékesítünk ágyneműket, ágyneműhuzat garnitúrákat, plédeket, törölközőket, köntösöket, ezzel is segítsük vásárlóinkat a megfelelő termék kiválasztásában.

Nálunk minden információt megtalál ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg saját és családja egészségének érdekében. Forduljon bizalommal kollégáinkhoz, ha segítségére lenne szüksége. Mindent igényt kielégítünk, ha szükséges külön foglalkozunk az egyes megrendelésekkel, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Nagyobb megrendelések során is a mintadarab pontos mását és az azzal megegyező minőségben szállítjuk le a megrendelt mennyiséget.

Közületek fogyasztóit saját vevőikként kezeljük, úgy, mint magánszemélyek kiszolgálása üzleti partnerek segítségével.

Garantáljuk, hogy Ön a legmagasabb színvonalú termékeket vásárolhatja meg nálunk. Érdekel »

Fizetési megoldásaink

Deco Colours Hungary Kft, 2040 Budaörs, Templom tér 19, Tel: +36 70 627 71 95

INFORMÁCIÓK

MENÜ

FŐBB TERMÉKKATEGÓRIÁK

ÜGYFELEK